كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان، از راهاندازی مركزی مشابه مراكز خود در افغانستان، توسط دولت این كشور یا بخش خصوصی آن، یپشتیبانی میكند.
به گزارش روابط عمومی كانون، "سیدمظفر شجاعی" رییس حوزه ریاست كانون، این مطلب را در دیدار با "محمد آصف ننگ"، سخنگوی وزارت معارف افغانستان كه خواستار همكاری كانون برای ایجاد یك كتابخانه ویژه برای كودكان بود، اعلام كرد و افزود: "در صورتی كه وزارت معارف یا بخش خصوصی افغانستان در این زمینه پیش قدم شوند و مربیان این مركز نیز تأمین شوند برای هرگونه همكاری آمادگی داریم."
او به فعالیتهای كانون در این كشور همزبان و هم فرهنگ اشاره كرد و توضیح داد كه در سالهای اخیر كانون، كتابهای زیادی برای مدرسه های افغانستان فرستاده و آثار نویسندگان آن كشور را هم منتشر كرده است. کانون، در کنار این فعالیت ها کتاب هایی به زبان دری هم برای کودکان افغان منتشر کرده است.
شجاعی پیشنهاد کرد مسئولان افغانستان نخست، كتابخانهای با حجمی كوچك برای كودكان و نوجوانان ایجاد كنند و در صورتی که این فعالیت ادامه پیدا کرد، به دنبال راهاندازی مركزی بزرگ مانند مراكز كانون باشند.
سخنگوی وزارت معارف افغانستان به همراه كارشناس انتشارات و كتاب این وزارتخانه و به دعوت شركت افست در ایران به سر میبرند.
در بازدید سخنگوی وزارت معارف افغانستان از مركز آفرینشهای فرهنگی، هنری كانون در تهران، "محمد آصف ننگ" این بازدید را بسیار مفید و آموزنده دانست و گفت: "ما در زمینه ادبیات كودك در كشور خود در ابتدای كار هستیم و به تازگی نشریه ها و كتابهایی را برای كودكان منتشر میكنیم ولی كمبود ابزار و امكانات، باعث میشود تا خلاقیتها و ابتكارات رشد نكند و این خود باعث فرار مغزها از كشور ما میشود."
محمد آصف ننگ امیدوار است تا كانون زمینه ای را برای همكاریهای بیشتر فرهنگی، هنری و آموزشی فراهم كند. او گفت: "عمده فعالیتهای ما در این زمینه تقلیدی است و ما تمایل داریم این روشها را به جای كشورهای غربی از شما فرا بگیریم و در ابتدا كتابخانهای مستقل هر چند كوچك یا بخشی از یك كتابخانه بزرگ را با همكاری كانون در اختیار كودكان قرار دهیم."
اختصاص صفحههای ویژهای برای ایران در مجله های كودك و نوجوان افغانستان و رفت و آمد مربی ها، آموزگاران و دانشآموزان ایران و افغانستان، هم از دیگر پیشنهادهای سخنگوی وزارت معارف افغانستان در این بازدید بود.
افزودن دیدگاه جدید