اهالی جزیرهی قشم با ادبیات و کتابهای باکیفیت ناآشنا نیستند. بیش از دو سال است که «با من بخوان» قدم به این جزیره گذاشته است و با گامهایی آهسته و پیوسته کودکان، نوجوانان و خانوادههای قشمی را در مسیر سوادآموزی و ورود به دنیای شگفت ادبیات همراهی میکند. زمستان ۱۴۰۰، در میانهی این راه، کتابخانهای نوید پروازی بلند بر بال کتابها را میدهد؛ کتابخانهی «آسمان».
اجرای برنامهی آموزش سوادپایه در مهدکودکها و پیشدبستانیهای جزیرهی قشم و گسترش کتابخانههای با من بخوان همپای یکدیگر پیش میروند تا به همت ترویجگران فعال این جزیره کودکان و نوجوان بیشتری به کتابهای باکیفیت دسترسی داشته باشند. عایشهگرشناسان یکی از سفیران و ترویجگران پرتلاش «با من بخوان» است که در دو سال گذشته برنامههای «آموزش سواد پایه» و «خواندن با خانواده» را اجرا کرده است و از این راه با کودکان و نوجوانان و خانوادههایی در ارتباط است که همگی مشتاق خواندن کتابهای بیشتر هستند. از اینرو کتابخانهی کودکمحور شهر طبل به درخواست ایشان و با پشتیبانی شرکت «ایداج و بالین تک» راهاندازی شد.
کتابخانهی «آسمان»، با بیش از ۱۵۰۰ جلد کتاب برای تمام گروههای سنی، از این پس میزبان کودکان و نوجوانان شهر طبل و پایگاهی برای ترویج کتاب در روستاهای پیرامون است. شهر طبل پس از سلخ، درگهان، کووهای و دولاب پنجمین کتابخانهی کودک و نوجوان «با من بخوان» در جزیرهی قشم را در خود جای داده است. این کتابخانه ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ با حضور زهره قایینی، مدیر موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان و سرپرست برنامهی ترویج کتابخوانی «با من بخوان»، آغاز به کار کرد.
بر دیوار این کتابخانه تصویر خیالانگیزی از کتاب «تو مامانیترین هستی» با تصویرگری ماریت تورن کویست نقش بسته است تا کودکان شهر طبل آسمان آبی را در کتابخانه نیز ببینند.
عکسهایی از مراحل راهاندازی کتابخانه
افزودن دیدگاه جدید