در ورودی نمایشگاه تصاویری از دیوید آلموند و یوتا باوئر، برندگان جایزه ی هانس کرستین اندرسن به شما خوشامد می گویند.
دیوید آلموند و یوتا باوئر به همراه دیگر فینالیست های جایزه ی هانس کریستین اندرسن: آیا می توانید احمد رضا احمدی نویسنده ایرانی را در میان آن ها پیدا کنید؟
این جا غرفه ی دفتر بین المللی کتاب برای نسل جوان است. در این جا می توانید نشریه های این دفتر را تهیه کنید و با فعالیت های این دفتر بیشتر آشنا شوید. نوشته ی کوتاه بر روی دیوار غرفه گویا است: "پیوند کودکان با کتاب". پوستر روز جهانی کتاب کودک ۲۰۱۰ را نیز در تصویر می بینید.
لیز پیج مدیر اجرایی دفتر بین المللی کتاب برای نسل جوان به پرسش های بازدید کنندگان پاسخ می دهد.
معرفی بوک برد، فصلنامه ی تخصصی دفتر بین الملی کتاب برای نسل جوان است با هدف انتشار ایده های نو میان علاقه مندان ادبیات کودک.
برندگان جایزه ی آساهی، جایزه ای برای ترویج کتاب خوانی است؛ افراد و سازمان هایی کوچک با اندیشه هایی بلند. با ایده های جذاب ساده و کاربردی این کوشندگان در کتابک آشنا شوید.
بازدید کنندگان در نمایشگاه امسال نیز مانند سال گذشته شانس این را داشتند که در جلسه معرفی برنده جایزه ی آسترید لیندگرن حضور داشته باشند.
کیتی کروسر تصویرگر جوان بلژیکی که به سبب بیان ساده و هنرمندانه ی ارزش های انسانی جایزه ی آسترید لیندگرن را به خانه برد.
میهمان افتخاری امسال نمایشگاه تصویرگری بولونیا تصویرگران اسلواکی بودند. در این نمایشگاه کارهای ۳۲ تصویرگر که تاثیر مهمی در تصویرگری شصت سال گذشته کتاب کودک داشتند به نمایش گذاشته شده بود.
کافه تصویرگران؛ محلی در مرکز نمایشگاه برای تبادل افکار گفت و گو درباره ی کتاب ها دیدار ناشران با تصویرگران و کسانی که به دنبال استعدادهای تازه می گردند. افزون بر این برندگان جایزه ی راگازی نیز در این محل اعلام می شود.
جایزه ی راگازی؛ جایزه ای برای ناشران.
امسال انتشارات شباویز به سبب کتاب دو دوست هدا حدادی جایزه ی بخش افق های تازه این جایزه را از آن خود کرد. در سال ۲۰۰۹ ارنگ رنگ بگو چه رنگ با تصویرگری راشین خیریه از سوی انتشارات کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان این جایزه را به دست آورد.
و
سرانجام سفر به دنیای تصویری آنتونی براون تصویر گر نامدار انگلیسی در یکی از غرفه های ناشران کشور انگلیس:
افزودن دیدگاه جدید